- tager rengøring til et højere niveau

 MosskovhusMiljø

Endelig nu i Danmark...

Radiator Booster® er en patenteret energibesparende opfindelse, der reducerer varmeudgifterne ved at fremskynde opvarmning af rummet. Energibesparelser i hjemmet og erhvervsejendomme er blevet en almindelig måde at spare penge og miljø. Radiator Booster sælges i titusindvis i Storbritannien. 

Den helt nye Radiator BoosterMk3®. Nu i stiv plast konstruktion.
Forbedret effektivitet, 20 % mere luft flow. intelligent LED statusindikator.
Termostat kontrol. Koster nogle få kroner i brug om året. Reducerer CO2 udledning.

Radiator Booster® MÅ KUN ANVENDES PÅ RADIATORER MED VANDBÅREN VARME!

Radiator Booster® fortæller dig, hvad den gør. En rød LED bekræfter, at elnettet er til stede, en grøn LED indikerer, at radiator temperaturen er nået, og ventilatoren er aktiv. En blinkende grøn lysdiode indikere, at radiatoren afkøles.
De løbende omkostninger til Radiator Booster® er nogle få kroner om året. Grundet de unikke energibesparende evner, vil Radator Booster® normalt betale for sig selv på 8 – 12 uger

Da Radiator Booster® teknologien blev testet uafhængigt af Which Magazine (april 2011), konkluderede de følgende:
"Vores test lab. fandt, at med Radiator Booster® monteret, blev rummet opvarmet hurtigere, termostaten måtte åbne sjældnere og energiforbrug faldt"

Radiator Booster® er en patenteret, men enkel at bruge teknologi, der maksimerer effektiviteten af ??dine radiatorer. Ved "at suge" den tabte varme bag din radiator og forsigtigt cirkulerer det rundt i rummet blander Radiator Booster® varme og kulde, hvilket giver dig en konstant stuetemperatur, selvved et mindre varmeforbrug. Denne effektivitet betyder, at i gennemsnit kan rumtermostaten reduceres med 1 til 3 grader Celsius, hvilket giver en pæn nettobesparelse.

Radiator Booster® er fremstillet af stift genbrugsplast og passer let ind i ethvert rum. Hjertet er en effektiv ventilator som forsigtigt flytter den varme luft rundt i lokalet. Radiator Booster® cirkulerer al luft i et gennemsnitligt værelse hver 90 minutter. Med intelligent elektronik, cirkulerer Radiator Booster kun luften, når radiatoren overstiger 30 grader Celsius, derved sikres at der ikke er energispild.

KUN Kr.  295,00

2 stk kr. 550,00

For køb gå til webshop.

MosskovhusMiljø ApS, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, CVR.40235639, E-mail hkstef@city.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk