MosskovhusMiljø

Quicksit

..en transportabel folde-ud-stol i 100 % genbrugsplast, Praktisk og økologisk på samme tid.

Mange anvendelsesmuligheder

Emballage og indhold
Klar plast pose med selv tætning strimler (genanvendeligt)
Instruktioner folder (genbrugspapir)
QuickSit prægede (100% genbrugt)
Vægt
1,08 kg
Størrelser
Emballeret - foldet
460mm bred x 370mm høj x 15mm dyb
Uemballerede - foldede
455mm bred x 365mm høj x 15mm dyb
konstrueret
460mm bred x 370mm høj x 310mm dyb

QuickSit ..

..er en enkel og stilfuld fold-op-sæde med flere praktiske anvendelser for hjemme eller kommerciel brug. QuickSit er fremstillet af 100 % genbrugsplast. Den kan benyttes på alle indendørs gulvflader og udendørs overflader som græs, mudder, grus, brolægning, sand og endda sne!
Styrken og fleksibiliteten af ??dette plast betyder, at folderne, låsemekanismer og håndtag alle er konstrueret for at skabe et unikt enkelt design, der vil leve op til de hårdeste påvirkninger. De unikke egenskaber af plastic betyder også, at QuickSit kan sættes sammen og foldes op i tusindvis af gange, hvilket sammen med sin overkommelige pris betyder, at år efter år, vil du udbygge din samling af QuickSits og anvende dem til mange forskellige formål.

ER IKKE BEREGNET TIL AT STÅ PÅ!


Et andet aspekt af QuickSits design er, at dens overflade er printbare, hvilket giver enorme kreative muligheder med hensyn overflade mønster og branding muligheder. Sommerens fuld print design er et kastanjetræ blad. Hvert år kan du forvente at se forskellige mønstre og farver da rækken udvides.
for alle tilfælde, kravene til moderne og økologiske siddepladser gør QuickSit til det perfekte tilbehør.
QuickSit er testet til BS EN 581-1:2006 og 581-2:2009
QuickSit er et europæisk, International / US registrerede EF-design og er et europæisk registreret varemærke

Her og nu pris  Kr. 125,00

4 stk til Kr. 400,00

For køb gå til Webshop

Økologien

Polypropylen plasten, der anvendes til at skabe den innovative QuickSit er indsamlet fra UKs detail-og fremstillingsindustrien, genanvendt og ekstruderet i ark, hvoraf QuickSit dannes. Selvfølgelig er alle ubrugte plastdele, der genereres ved produktionen af ??QuickSit sendt tilbage til nyttiggørelse og reextrudering til den næste batch dermed skabes en ægte lukket sløjfe i produktionssystem.
Plast indsamlingsfirmaer, detail / fremstillingsindustrien samt genbrugsfabrikker har i lang tid nu arbejdet sammen for at udvikle miljøvenlige plast resourcer. QuickSit er et af de første produkter til at udnytte denne industrielle genbrugsplast tilprivat brug.

 Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, E-mail hkstef@city.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk