MosskovhusMiljø

Den tredie hånd..

Når sikkerhed er i højsædet 

LadderLimb er et enkelt, nem at bruge værktøj, der passer ubesværet ind i ??de udhulede trin enten venstre eller højre side af en stige og i enhver højde.

LadderLimb ™ er et revolutionerende værktøj, der passer ind i det hule af trinet på de fleste stiger. Muliggør malings spande, værktøjstasker og elværktøj kan holdes sikkert i højden. Det er din tredje hånd på en stige og et gennembrud i stige sikkerhed, som har taget Storbritannien med storm! LadderLimb™ blev vinder af bedste redskab/ produkt på Totally DIY og Tools 2013. Blev i 2012 vinder af DIY Ugens Gold Award for UK håndværktøj of the Year...

Køb LadderLimb ™ online i dag!

LadderLimb ™ klarer en hel vifte af opgaver, meget lettere og sikrere når du arbejder på stiger. Det sparer tid, når du ikke skal klatre op og ned for at hente værktøj. Værktøjs poser kan fastgøres til stigen ved hjælp af dette innovative og simpel produkt. LadderLimb ™ er perfekt til en lang række opgaver, der involverer stiger herunder: maling, rengøring af tagrender, vinduespudsning, reparation af tag, Vask campingvognen og beskæring træer. Fordi LadderLimb ™ sparer tid og øger sikkerhed oppe på stigen, er det også ved at blive et vigtigt tilbehør til handelsfolk og ingeniører som jævnligt arbejder på stiger f.eks. telekommunikation ingeniører, tyverialarm installatører, tagdækkere, malere og dekoratører, bygherrer og professionelle vinduespudsere! Klik på linket nedenfor for at købe LadderLimb™ online i dag.

Introduktionspris Kr. 148,00

 

LadderLimb ™ er det mest spændende nye stige tilbehør der har ramt markedet i år. Enkel at bruge, det giver en række nye op-på-stigen muligheder, meget lettere og sikrere.

Patentanmeldt. LadderLimb™ er et varemærke tilhørende LadderLimb Limited.

 Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, E-mail hkstef@city.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk