- tager rengøring til et højere niveau

 MosskovhusMiljø

Hvorfor tagrenderensning?

  • Mange forsikringsselskaber nedsætter eller udbetaler ingen erstatning ved skader forårsaget af tilstoppede tagrender, nedløb og nedløbsbrønde
  • En stoppet nedløbsbrønd kan give oversvømmelse i kælderen
  • En tilstoppet tagrende kan give råd i tagkonstruktionen
  • Tilstoppet nedløbssystem kan give sætningsskader på fundamenter
  • Ved salg af hus, kan et utæt nedløbssystem give en K3 fejl

?

?Alt i alt – ganske dyre ting at få repareret.

SkyVac ™ -  Kraftfuld fritstående, avancerede, professionelle tagrende- og højtrækkende sugersystem

Med SkyVac ™ rensning af dine tagrender, foregår arbejdet fra jorden. Vi bruger det magtfulde SkyVac ™ sugersystem, som kombineret med de lange kulfiberrør, giver os mulighed for at rense tagrender hurtigt, sikkert og effektivt.

Der kan nås op over udestuer og skrøbelige tage, over balkon eller veranda og komme ind på snævre steder for at rense disse tagrender. Steder som er vanskelig at få adgang til for mere traditionelle metoder. Vi har et omfattende udvalg af rengøringshoveder, så vi kan rense enhver form og stil af tagrender.Se Maskiner på: www.skyvacdanmark.dk

Husker du...

at rense tagrender på dit hus?

?Bryder du dig ikke om at balancere på en stige?

Hvis nej?

Lad SKYVAC hjælpe

Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan virker det?

SkyVac ™ -systemet er utrolig kraftfuld og fordi kulfiberrørene er så lette kan vi rense høje tagrender meget nemt. Vi bruger et sæt specialudviklede rengøring hoveder og dyser, der gør os i stand til at komme ind i krinkelkroge af enhver tagrende. Affaldet opsamles i støvsugeren og da det meste af materialet er organisk stof kan det normalt komposteres. Vi skal blot vide hvor du vil have det.

Kan dette system fjerne ukrudt fra mine tagrender?

skyVac™-systemet er en kommerciel rengøringsmaskine og har meget stærke suge egenskaber. Vi har specielle rengøring hoveder designet til at fjerne ukrudt, så det let kan fjernes fra dine tagrender. Der er nogle gode eksempler på dette på vores galleri side.

Hvordan kan jeg vide, at mine tagrender er renset grundigt?

Når rengøringen er færdig kontrolleres tagrender ved hjælp af et trådløst digitalt kamera. Kameraet har en klar skærm, og hvis du gerne vil se tagrenderne, vil vi gerne vise dem for dig.  Vi tager også nogle billeder som du får som garanti for ordentligt udført arbejde.

Hvad er forskellen mellem tagrende støvsugning og tagrende vask?

Tagrendestøvsugning rydder ud inden i ??tagrender og nedløbsrør. Den udføres ved hjælp af metoden beskrevet ovenfor under "Hvordan virker det?".

Tagrendevask udføres ved hjælp af et rent vand rensnings system, der vasker ydersiderne af tagrenden og derved fjerner snavs og grønne alger. 

Hvor ofte skal mine tagrender renses?

Regelmæssig rengøring vil helt sikkert spare dig tid og penge. Generelt en årlig ren er imidlertid tilstrækkeligt til ejendomme beliggende i meget grønne haver kan det være nødvendigt at rengøre oftere.

Hvor meget koster det?

Den gode nyhed er, at dette ikke er et dyrt job og i mange tilfælde vil være billigere end den traditionelle metode til rensning af tagrender fra en stige. Grunden til at vi tilbyder at komme ud og give dig et tilbud er, fordi hver ejendom er forskellige, og på denne måde kan vi være sikre på, at alt, hvad du vil have renset er inkluderet i tilbud, så der er ingen skjulte omkostninger og ingen uønskede overraskelser på dagen for rensning.

Hvordan får jeg et tilbud?

Du sender navn, adresse og telefonnummer, med oplysning om bedste træffetid (aften) til hkstef@city.dk, så kontakter vi dig og aftaler en tid.

Er jeg nødt til at være hjemme, når rengøringen sker?

Nej, vi er i stand til at udføre arbejdet, selvom du ikke er hjemme. Det eneste vi har brug for, er fri adgang omkring din ejendom. Det er nyttigt, hvis der er en udvendig vandhane. Vi medbringer selv strøm.

 

Se mere her

MosskovhusMiljø ApS, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, CVR.40235639, E-mail hkstef@city.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk